Södertälje Begravningsbyrå Salem Samarbeten – Södertälje Begravningsbyrå Salem

Södertälje Begravningsbyrå Salem Samarbeten

Södertälje Begravningsbyrå Salem Samarbeten: Lokala samarbeten

Södertälje Begravningsbyrå Salem samarbeten bygger främst på samarbeten med lokala företag i Salem och Södertälje med omnejd. Ett medvetet val för bästa service, kostnad och miljö.

Södertälje Begravningsbyrå Salem Samarbeten: Blommor till begravning

Södertälje Begravningsbyrå Salem samarbetar med samtliga blomsterhandlare kring beställning av blommor till begravningar i Salem med omkringliggande orter. Men valet av blomsterhandel görs givetvis av varje kund.

Södertälje Begravningsbyrå Salem Samarbeten: Gravstenar

Södertälje Begravningsbyrå Salem samarbetar med Petterssons Stenhuggeri och med Västsvensk Stengravyr kring leveranser av gravstenar till begravningar i Salem med omkringliggande orter.

Södertälje Begravningsbyrå Salem Samarbeten: Borgerliga officianter till borgerliga begravningar

Förutom egna alternativ samarbeter vi på Södertälje Begravningsbyrå Salem, samt förmedlar kontakt med ett stort antal borgerliga officianter som utformar vackra borgerliga begravningar i Salem med omnejd,  inkl. andra personliga begravningsakter.

Södertälje Begravningsbyrå Salem Samarbeten: Kistor & urnor

Södertälje Begravningsbyrå Salem samarbetar med Fredahl Rydéns AB som är en av landets äldsta och största tillverkare av produkter för begravningsbranschen med ett stort och varierat utbud av kistor & urnor till begravningar i Salem med omkringliggande orter.

Södertälje Begravningsbyrå Salem Samarbeten: Minnesstund efter begravningen

När det gäller minnesstund efter begravningen samarbetar vi på Södertälje Begravningsbyrå Salem med många lokala restauranger och cateringfirmor i Salem och Södertälje med omnejd.

Södertälje Begravningsbyrå Salem Samarbeten - Södertälje Begravningsbyrå Salem - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Salem med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.