Södertälje Begravningsbyrå Salem – Trygg & auktoriserad begravningsbyrå i Salem

Södertälje Begravningsbyrå Salem

Södertälje Begravningsbyrå Salem: En trygg & auktoriserad begravningsbyrå i Salem

Varmt välkommen till Södertälje Begravningsbyrå Salem! Vi är en trygg och auktoriserad begravningsbyrå i Salem – ett lokalt familjeföretag som startades 1906, med många års erfarenhet av allt som rör begravningar i Salem med omkringliggande orter. Vår begravningsbyrå i Salem tillhandahåller komplett hjälp kring begravningar i Salem med omnejd – inklusive, men inte begränsat till: Salem, Södertälje, Järna, Enhörna, Hölö Mörkö, Mölnbo, Vagnhärad, m.fl. Vi hjälper till på samma sätt även på andra orter och med allt annat som följer med i samband med en begravning i Salem med närområden. Hos oss kan du enkelt boka begravning via vår webbplats, via telefon eller genom att besöka oss på Jovisgatan 6 i Södertälje.

Södertälje Begravningsbyrå Salem är Salems med närområdens – Södertälje, Järna, Enhörna, Hölö Mörkö, Mölnbo, Vagnhärad, m.fl. – enda auktoriserade begravningsbyrå. Vår mångåriga erfarenhet och breda kompetens ger våra kunder den trygghet som behövs, oavsett om det gäller en enkel begravning till en rimlig kostnad eller en mer påkostad begravningsceremoni.

Hos oss får du som kund alltid ett personligt bemötande och ett personligt engagemang hela vägen från dödsfall & begravning till bouppteckning & dödsboförvaltning.

Södertälje Begravningsbyrå Salem: Äldsta begravningsbyrån i Salem

Södertälje Begravningsbyrå Salem är Salems äldsta begravningsbyrå och startade sin verksamhet 1906 i Södertälje. Lars Isacson drev begravningsbyrån från mitten av 1960-talet fram till sekelskiftet. Under tiden införlivades både Gårdmans Begravningsbyrå och Axel Olssons begravningsbyrå i företagsnamnet Södertälje Begravningsbyrå. Södertälje Begravningsbyrås huvudkontor ligger sedan dess på Jovisgatan 6 i Södertälje, nära S:t Ragnhilds kyrka, i backen upp från Stortorget.

Södertälje Begravningsbyrå Salem: Vår vision

Södertälje Begravningsbyrå Salems vision är att vara ett prisvärt alternativ till andra begravningsbyråer i Salem med omnejd utan att pruta på kvalitet och god service. Detta är möjligt genom det lokala företagets flexibilitet och personliga engagemang som kommer våra kunder till godo.

Södertälje Begravningsbyrå Salem: Samarbeten

Södertälje Begravningsbyrå Salems samarbetspartners är i största utsträckning lokala företag. En medveten strategi som gynnar vår trakt och miljön.

Södertälje Begravningsbyrå Salem: Övriga villkor och regler

Ladda ned Södertälje Begravningsbyrå Salems sedvanliga kundinformation med övriga villkor och regler.

Södertälje Begravningsbyrå Salem: Hitta till oss

Södertälje Begravningsbyrå Salems besöksadress är Jovisgatan 6 i Södertälje – visa på karta. Vi har blå markiser och ligger i backen upp från Stortorget i Södertälje, i kvarteret ovanför S:ta Ragnhilds kyrka. Ring oss gärna för vägbeskrivning 08-550 303 37!

Södertälje Begravningsbyrå huvudkontor: 360° virtuellt besök

Besök vårt huvudkontor på Jovisgatan 6 i Södertälje närsomhelst och från var än du befinner dig! Ta en 360° virtuell rundtur på Google, se vår adress, lokal, samtalsrum, produkter, mm. Starta ditt virtuella besök genom att klicka och dra på bilden nedan för att titta runt. Klicka på de vita pilar för att gå fram & tillbaka. Varmt välkommen in!

  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Salem med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.